slide slide slide slide

Evenimente

Timpul pentru a darui este acum! Fa un copil fericit !!!

Sondaj

Ce magazin va place mai mult in ACtiv Plazza Mall?
Blanko
B&B Collection
Florian Sport
Bossini
Center Boutique
Carel
Helene
Emily
Deny&Criss
Broaster Chicken
Pralina
Steilmann
Porolissum Turism
Giodiva
Kulcsar Conf
Sigma
Dayane
Grandia Sport
Julien
Yuppi Kids
Rossa
Clujana
Domo

» Voteaza
» Vezi rezultate

Va rugam asteptati ....

Paseste in lumea cumparaturilor

Reduceri

Jean Paul Gaultier

vino in magazinele Kendra beauty cosmetics si B&B Collection din Bucuresti si tara si bucura-te de oferta speciala de -35% la orice produs Jean Paul Gaultier Ma Dame apa de parfum 50 ml. Oferta valabila incepand cu data de 1 Aprilie 2014, in limita stocului disponibil.

» citeste mai mult

Promotie Rouge Edition Velvet!

Noua gama de rujuri lichide, rezistente, in nuante ce creeaza dependenta! Va invitam sa descoperiti Rouge Edition Velvet la pret special de lansare! Produs disponibil in magazinele Kendra beauty cosmetics si B&B Collection din Bucuresti si tara.

» citeste mai mult

Promotie Smile Lip Gloss -50%!

Bourjois te rasfata cu un discount de -50% la achizitionarea oricarui Smile Lip Gloss! Promotia este valabila in perioada 1 Martie - 30 Aprilie 2014, in magazinele Kendra beauty cosmetics si B&B Collection din Bucuresti si tara.

» citeste mai mult

Cadoul tau de la Bourjois!

La achizitionarea oricarui set de gene false primesti cadou un aplicator special. Promotia este valabila in perioada 1 Martie - 30 Aprilie 2014, in magazinele Kendra beauty cosmetics si B&B Collection din Bucuresti si tara.

» citeste mai mult

"Gingasia unei flori pe pielea unei femei."

"Gingasia unei flori pe pielea unei femei." Vino in magazinele Kendra beauty cosmetics si B&B Collection din Bucuresti si tara si bucura-te de oferta speciala de -35% la orice produs Issey Miyake L’Eau D’Issey Florale apa de toaleta 25 ml. Oferta valabila incepand cu data de 20 Martie 2014, in limita stocului disponibil.

» citeste mai mult